Ontvang nu 40% korting op alle kleren voor MannenVrouwen * Tijdelijk beschikbaar.

Verzenden & Bezorging

Verzenden & Bezorging

Doordat we geen groot warehouse zijn, wordt alles persoonlijk gecontroleerd voordat het verzonden wordt. Wij besteden veel aandacht aan het goed verpakken van onze producten. Toch kan het altijd gebeuren dat een product beschadigd wordt onderweg naar u toe. Is dat het geval, neem dan binnen 5 werkdagen contact met ons op via info@katkado.nl of whatsapp 0031-6 12 18 70 79. Vermeld het ordernummer, om welk product het gaat en wat er precies beschadigd is. Als het lukt, zien we ook graag foto's hiervan. Wij zullen dan samen met u zoeken naar een gepaste oplossing.

Is het totale orderbedrag hoger dan € 100,- dan wordt de bestelling geheel gratis verzonden!
Onze verzendkosten bedragen € 8,95 binnen Nederland. Voor Belgische klanten is dat € 12,95.

Onze klimbomen en wandmodellen kunnen niet worden verzonden. U kan deze uiteraard wel bestellen en dan nemen we contact met u op voor een afhaalafspraak te maken of bezorging binnen onze regio.
Daarentegen zijn model SYLVIE (senior trap) en de hangbrug klein genoeg om (gratis, orderbedrag is boven de 100 euro) met de pakketpost verstuurd te worden.

Wij streven ernaar om binnen 24-48 uur (1-2 werkdagen) uw bestelling te versturen. De pakketten verzenden wij met PostNL, DHL of DPD. Mocht u hier iets over willen weten, aarzel dan niet om ons even te mailen info@katkado.nl en te vragen naar de vooruitgang. Mocht het voorkomen dat er iets onverhoopt niet op voorraad blijkt te zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De klimbomen zijn groot en kunnen NIET worden thuisbezorgd met de reguliere pakketpost. (model SYLVIE en de hangbrug wel overigens) Doorgaans worden de producten afgehaald bij de winkel in Bergeijk. De meeste palen passen in een normale gezinsauto (5-deurs) als de achterbank neergeklapt wordt. Maar meet altijd eerst op, om teleurstelling te voorkomen.

Heeft u zelf geen mogelijkheid om af te halen of is een aanhanger/busje huren te complex, dan kunnen wij bezorging regelen tegen extra vergoeding. Het product wordt dan thuis bezorgd tot de voordeur begane grond. Wij berekenen hiervoor met Google maps. Startpunt is de winkel in Bergeijk. Neem sowieso altijd contact met ons op om dit af te stemmen.
tot 20 km = € 30,-
tot 35 km = € 45,-
tot 60 km = € 60,-
Wij mogen níet in België bezorgen, daar er een ander verkooppunt gevestigd zit.

U kan ons het beste een bericht sturen via mail of whatsapp indien u dit product wilt bestellen. Indien u de bestelling online afhandelt, zullen wij ook contact met u opnemen.