Ontvang nu 40% korting op alle kleren voor MannenVrouwen * Tijdelijk beschikbaar.

Algemeen

Algemeen

Wij zijn aangesloten bij deze brancheorganisatie die de belangen behartigd voor ondernemers in de dierenbranche. Zowel met onze webshop, maar ook met onze kattentrimsalon en gedragstherapie voor katten.

Dat spijt ons ten zeerste! Laat ons zo spoedig mogelijk weten wat u precies mist. Geef het aan ons door via email info@katkado.nl of whatsapp 0031-612187079.

Producten waar elektronica in zit - zoals een drinkfontein - heeft een gebruikelijke garantie-periode op de motor/pomp. Bij productinformatie staat dit vermeld en u mag ons altijd contacteren bij vragen hierover.

Wat betreft speelgoed is het antwoord kortweg nee. Dit heeft ermee te maken dat het producten zijn waar katten mee spelen, en dus ook nagels en tanden inzetten. De ene kat speelt ruwer of wilder dan een andere. Elk product krijgt 'schade' door gebruik. Zie het als nieuwe banden onder een auto. Rijdt je veel of hard door de bocht, zullen ze ook eerder slijten. Producten zijn bedoeld om gebruikt te worden door onze huistijgers en zullen hierbij ook ooit kapot gaan helaas.
Sowieso geldt voor elk speelgoed of artikel dat je toezicht houdt op je huisdier als hij met dit speelgoed speelt. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of onderdelen verloren gaan. Anders kan niet worden uitgesloten dat je huisdier niet gewond raakt.

Doordat we geen groot warehouse zijn, wordt alles persoonlijk gecontroleerd voordat het verzonden wordt. Wij besteden veel aandacht aan het goed verpakken van onze producten. Toch kan het altijd gebeuren dat een product beschadigd wordt onderweg naar u toe. Is dat het geval, neem dan binnen 5 werkdagen contact met ons op via info@katkado.nl of whatsapp 0031-6 12 18 70 79. Vermeld het ordernummer, om welk product het gaat en wat er precies beschadigd is. Als het lukt, zien we ook graag foto's hiervan. Wij zullen dan samen met u zoeken naar een gepaste oplossing.

U kan met Ideal of Bancontact veilig en vertrouwd betalen. Indien u producten afhaalt in de winkel is er ook de mogelijkheid tot pinnen of cash betaling.

Is het totale orderbedrag hoger dan € 100,- dan wordt de bestelling geheel gratis verzonden!
Onze verzendkosten bedragen € 8,95 binnen Nederland. Voor Belgische klanten is dat € 12,95.

Onze klimbomen en wandmodellen kunnen niet worden verzonden. U kan deze uiteraard wel bestellen en dan nemen we contact met u op voor een afhaalafspraak te maken of bezorging binnen onze regio.
Daarentegen zijn model SYLVIE (senior trap) en de hangbrug klein genoeg om (gratis, orderbedrag is boven de 100 euro) met de pakketpost verstuurd te worden.

Wat vervelend om te horen. Wilt u hier professionele hulp bij? Dan sta ik uiteraard voor u klaar! Neem eens een kijkje op www.miauw-kattentherapie.nl en lees daar rustig rond wat ik doe op dit gebied. Je mag me ook een email contact@miauw-kattentherapie.nl of whatsapp sturen als u dat prettiger vindt +316-12187079.

Dat is mogelijk bij ons. Als eerste dient u dit via de mail of whatsapp aan ons te melden en de reden hiervan. Verkeerd besteld, niet naar verwachting?
De artikelen mogen niet gebruikt en of opengemaakt zijn. Het dient in de oorspronkelijke verpakking teruggestuurd te worden.
Let wel dat u zelf de kosten betaald voor het retour sturen van het pakket.

Het retouradres: Katkado/Miauw. Industrieweg 8, 5571 LJ Bergeijk