Ontvang nu 40% korting op alle kleren voor MannenVrouwen * Tijdelijk beschikbaar.

Klimbomen

Klimbomen

U kan het gewenste model gewoon afrekenen in onze online shop met Ideal of Bancontact. Daarna nemen wij contact met u op om een afhaalafspraak te maken.
Wilt u liever betalen bij afhaling, dan is dat ook mogelijk. In onze winkel kunt u contactloos pinnen en cash betalen. Stuur ons dan een email info@katkado.nl of whatsapp +31612187079 om uw bestelling door te geven.

Wilt u liever de klimboom thuis laten bezorgen? Stuur ons dan een whatsapp met gewenst model en uw adresgegevens voor bezorging. Dan reageren we wat de totale kosten worden en stemmen we leverdag en -tijd samen af. U mag dan gepast contant betalen bij bezorging, betaling middels mobiel pinapparaat óf we sturen u een betaalverzoek vooraf.

De palen worden volledig gemonteerd aangeboden. Het is niet mogelijk om ze in onderdelen te splitsen, danwel te leveren. Dit is doordat de producent op deze manier zeker weet dat het product stabiel en veilig is. Zodra mensen dit thuis zelf gaan monteren, is de zekerheid niet gewaarborgd.

De klimbomen zijn groot en kunnen NIET worden thuisbezorgd met de reguliere pakketpost. (model SYLVIE en de hangbrug wel overigens) Doorgaans worden de producten afgehaald bij de winkel in Bergeijk. De meeste palen passen in een normale gezinsauto (5-deurs) als de achterbank neergeklapt wordt. Maar meet altijd eerst op, om teleurstelling te voorkomen.

Heeft u zelf geen mogelijkheid om af te halen of is een aanhanger/busje huren te complex, dan kunnen wij bezorging regelen tegen extra vergoeding. Het product wordt dan thuis bezorgd tot de voordeur begane grond. Wij berekenen hiervoor met Google maps. Startpunt is de winkel in Bergeijk. Neem sowieso altijd contact met ons op om dit af te stemmen.
tot 20 km = € 30,-
tot 35 km = € 45,-
tot 60 km = € 60,-
Wij mogen níet in België bezorgen, daar er een ander verkooppunt gevestigd zit.

U kan ons het beste een bericht sturen via mail of whatsapp indien u dit product wilt bestellen. Indien u de bestelling online afhandelt, zullen wij ook contact met u opnemen.


De modellen die wij verkopen zijn geschikt voor de grotere katten. (Behalve model BEER, want die is specifiek voor kittens.) Alle klimbomen en wandmodellen hebben grote ligplanken. Heeft u hier vragen of twijfels over, mag u altijd een bezoek komen brengen in onze winkel en/of contact met ons opnemen.

De palen (stammen) kunnen bruin of groen van kleur zijn. Alle stammen zullen op den duur door droging een bruine kleur krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van beschikbare materialen op dat moment. Vooral dikte van de stam en natuurlijk buiging bepalen of ze inzetbaar zijn. Zodoende is een kleur-keuze níet mogelijk.  

JAZEKER, onze klimbomen zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Als de klimboom buiten komt te staan, is het aan te raden om een bescherming product te gebruiken voor behoud van kleur en levensduur. Wij gebruiken PROfluid care102 en dat is ook bij ons verkrijgbaar.

Alle krabpalen en klimbomen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ze worden  schoon gespoten met water en gedroogd, voor de rest blijven deze onbehandeld. U kan er altijd zelf voor kiezen om het hout wél te behandelen uiteraard.