Ontvang nu 40% korting op alle kleren voor MannenVrouwen * Tijdelijk beschikbaar.

Over ons

20211021 fotolinda anneke 042

Over ons

Katkado is opgericht door Anneke Houbraken, met het idee om de allerbeste artikelen voor katten bij de eigenaren thuis te krijgen. Sinds 2014 heeft Anneke haar praktijk Miauw Kattentherapie en geeft ze eigenaren voorlichting over gedrag en alles wat daarbij komt kijken. Waaronder goed speelgoed, speelhengels om samen te spelen, krabmogelijkheden en verrijking met eten en drinken.

Als gediplomeerd en gecertificeerd gedragstherapeut weet zij welke eisen een kat stelt en wat we kunnen verbeteren aan het welzijn van deze prachtdieren. Helaas is niet alles op de wensen van de kat afgesteld, maar wordt er meer op de wensen, eisen of emotie van de mens ingespeeld. Dat is jammer, want het uiteindelijke doel om de kat gelukkiger te maken, gaat dan geheel voorbij.
Met de komst van Miauw Kattentrimsalon sinds 2021 worden ook de beste producten voor de vachtverzorging in de etalage gelegd.

In de zoektocht naar het beste van het beste, kom je steeds meer artikelen tegen die de moeite waard zijn om aan te bieden. Naarmate de tijd verstrijkt, zal deze webshop steeds breder van assortiment worden, maar altijd voorzien van goede en kwalitatieve producten!

Alle producten zijn online te bestellen en af te halen in de winkel/trimsalon in Bergeijk. Met een webshop + bezorging kan ze ook die eigenaren bereiken die niet in haar buurt woonachtig zijn en tóch het allerbeste voor hun huistijger willen!