Ontvang nu 40% korting op alle kleren voor MannenVrouwen * Tijdelijk beschikbaar.

FAQs

Frequently Asked Questions


Wij zijn aangesloten bij deze brancheorganisatie die de belangen behartigd voor ondernemers in de dierenbranche. Zowel met onze webshop, maar ook met onze kattentrimsalon en gedragstherapie voor katten.

U kan het gewenste model gewoon afrekenen in onze online shop met Ideal of Bancontact. Daarna nemen wij contact met u op om een afhaalafspraak te maken.
Wilt u liever betalen bij afhaling, dan is dat ook mogelijk. In onze winkel kunt u contactloos pinnen en cash betalen. Stuur ons dan een email info@katkado.nl of whatsapp +31612187079 om uw bestelling door te geven.

Wilt u liever de klimboom thuis laten bezorgen? Stuur ons dan een whatsapp met gewenst model en uw adresgegevens voor bezorging. Dan reageren we wat de totale kosten worden en stemmen we leverdag en -tijd samen af. U mag dan gepast contant betalen bij bezorging, betaling middels mobiel pinapparaat óf we sturen u een betaalverzoek vooraf.

Dat is mogelijk bij ons. Als eerste dient u dit via de mail of whatsapp aan ons te melden en de reden hiervan. Verkeerd besteld, niet naar verwachting?
De artikelen mogen niet gebruikt en of opengemaakt zijn. Het dient in de oorspronkelijke verpakking teruggestuurd te worden.
Let wel dat u zelf de kosten betaald voor het retour sturen van het pakket.

Het retouradres: Katkado/Miauw. Industrieweg 8, 5571 LJ Bergeijk

De palen worden volledig gemonteerd aangeboden. Het is niet mogelijk om ze in onderdelen te splitsen, danwel te leveren. Dit is doordat de producent op deze manier zeker weet dat het product stabiel en veilig is. Zodra mensen dit thuis zelf gaan monteren, is de zekerheid niet gewaarborgd.

Jazeker kan dat! Onze winkel is elke zaterdag geopend van 09.00 - 12.30 uur en doordeweeks op afspraak. Whatsapp 0031-6 12 18 70 79.
Bij afhaling in de winkel heb je 2 voordelen. Je betaald geen verzendkosten én je kan zelf de kleur van een product kiezen.(Als dat van toepassing is uiteraard) Bijvoorbeeld Kong Kickeroo stof+jute is er in 3 kleuren. Bij online bestellingen kan er niet gekozen worden, bij fysieke afhaal/aankoop in onze winkel wél!

De klimbomen zijn groot en kunnen NIET worden thuisbezorgd met de reguliere pakketpost. (model SYLVIE en de hangbrug wel overigens) Doorgaans worden de producten afgehaald bij de winkel in Bergeijk. De meeste palen passen in een normale gezinsauto (5-deurs) als de achterbank neergeklapt wordt. Maar meet altijd eerst op, om teleurstelling te voorkomen.

Heeft u zelf geen mogelijkheid om af te halen of is een aanhanger/busje huren te complex, dan kunnen wij bezorging regelen tegen extra vergoeding. Het product wordt dan thuis bezorgd tot de voordeur begane grond. Wij berekenen hiervoor met Google maps. Startpunt is de winkel in Bergeijk. Neem sowieso altijd contact met ons op om dit af te stemmen.
tot 20 km = € 30,-
tot 35 km = € 45,-
tot 60 km = € 60,-
Wij mogen níet in België bezorgen, daar er een ander verkooppunt gevestigd zit.

U kan ons het beste een bericht sturen via mail of whatsapp indien u dit product wilt bestellen. Indien u de bestelling online afhandelt, zullen wij ook contact met u opnemen.


Dat spijt ons ten zeerste! Laat ons zo spoedig mogelijk weten wat u precies mist. Geef het aan ons door via email info@katkado.nl of whatsapp 0031-612187079.

Wat vervelend om te horen. Wilt u hier professionele hulp bij? Dan sta ik uiteraard voor u klaar! Neem eens een kijkje op www.miauw-kattentherapie.nl en lees daar rustig rond wat ik doe op dit gebied. Je mag me ook een email contact@miauw-kattentherapie.nl of whatsapp sturen als u dat prettiger vindt +316-12187079.

Doordat we geen groot warehouse zijn, wordt alles persoonlijk gecontroleerd voordat het verzonden wordt. Wij besteden veel aandacht aan het goed verpakken van onze producten. Toch kan het altijd gebeuren dat een product beschadigd wordt onderweg naar u toe. Is dat het geval, neem dan binnen 5 werkdagen contact met ons op via info@katkado.nl of whatsapp 0031-6 12 18 70 79. Vermeld het ordernummer, om welk product het gaat en wat er precies beschadigd is. Als het lukt, zien we ook graag foto's hiervan. Wij zullen dan samen met u zoeken naar een gepaste oplossing.

JAZEKER, onze klimbomen zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Als de klimboom buiten komt te staan, is het aan te raden om een bescherming product te gebruiken voor behoud van kleur en levensduur. Wij gebruiken PROfluid care102 en dat is ook bij ons verkrijgbaar.

Alle krabpalen en klimbomen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ze worden  schoon gespoten met water en gedroogd, voor de rest blijven deze onbehandeld. U kan er altijd zelf voor kiezen om het hout wél te behandelen uiteraard.

U kan in het bestelproces kiezen om de producten gratis af te halen. Dat is in onze winkel op Industrieweg 8, 5571 LJ Bergeijk. Wanneer wij uw bestelling ontvangen, zullen we contact opnemen via mail/whatsapp over het afhalen van de producten. De winkel is 7 dagen per week, uitsluitend op afspraak geopend.

De modellen die wij verkopen zijn geschikt voor de grotere katten. (Behalve model BEER, want die is specifiek voor kittens.) Alle klimbomen en wandmodellen hebben grote ligplanken. Heeft u hier vragen of twijfels over, mag u altijd een bezoek komen brengen in onze winkel en/of contact met ons opnemen.

De palen (stammen) kunnen bruin of groen van kleur zijn. Alle stammen zullen op den duur door droging een bruine kleur krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van beschikbare materialen op dat moment. Vooral dikte van de stam en natuurlijk buiging bepalen of ze inzetbaar zijn. Zodoende is een kleur-keuze níet mogelijk.  

Wij streven ernaar om binnen 24-48 uur (1-2 werkdagen) uw bestelling te versturen. De pakketten verzenden wij met PostNL, DHL of DPD. Mocht u hier iets over willen weten, aarzel dan niet om ons even te mailen info@katkado.nl en te vragen naar de vooruitgang. Mocht het voorkomen dat er iets onverhoopt niet op voorraad blijkt te zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Is het totale orderbedrag hoger dan € 100,- dan wordt de bestelling geheel gratis verzonden!
Onze verzendkosten bedragen € 8,95 binnen Nederland. Voor Belgische klanten is dat € 12,95.

Onze klimbomen en wandmodellen kunnen niet worden verzonden. U kan deze uiteraard wel bestellen en dan nemen we contact met u op voor een afhaalafspraak te maken of bezorging binnen onze regio.
Daarentegen zijn model SYLVIE (senior trap) en de hangbrug klein genoeg om (gratis, orderbedrag is boven de 100 euro) met de pakketpost verstuurd te worden.

U kan met Ideal of Bancontact veilig en vertrouwd betalen. Indien u producten afhaalt in de winkel is er ook de mogelijkheid tot pinnen of cash betaling.

Producten waar elektronica in zit - zoals een drinkfontein - heeft een gebruikelijke garantie-periode op de motor/pomp. Bij productinformatie staat dit vermeld en u mag ons altijd contacteren bij vragen hierover.

Wat betreft speelgoed is het antwoord kortweg nee. Dit heeft ermee te maken dat het producten zijn waar katten mee spelen, en dus ook nagels en tanden inzetten. De ene kat speelt ruwer of wilder dan een andere. Elk product krijgt 'schade' door gebruik. Zie het als nieuwe banden onder een auto. Rijdt je veel of hard door de bocht, zullen ze ook eerder slijten. Producten zijn bedoeld om gebruikt te worden door onze huistijgers en zullen hierbij ook ooit kapot gaan helaas.
Sowieso geldt voor elk speelgoed of artikel dat je toezicht houdt op je huisdier als hij met dit speelgoed speelt. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of onderdelen verloren gaan. Anders kan niet worden uitgesloten dat je huisdier niet gewond raakt.